CURSOS PRESENCIALS

L’anglès és una eina útil de comunicació arreu del món, i jo l’entenc en aquest context global: per molt que jo sigui anglès, la llengua té vida pròpia, fora dels confins dels països anglosaxons. Enfoco les classes cap aquesta realitat, insistint en els usos reals, la pronunciació, i la conversa tal i com es produeix en infinitat de contextos a tots els països.
L’aprenentatge d’un idioma s’ha de fer interessant, alhora que cal mantenir algun objectiu concret, sigui un examen oficial, o la fluïdesa general. Com a tal, faig servir jocs, premsa, articles, cançons, audiovisuals, contes, activitats, televisió i pel·lícules. Al llarg del curs, seguirem una sèrie, que després podem debatre.
Els jocs de rol i la interacció real amb parlants nadius de l’anglès són aspectes vitals del procés d’aprendre una llengua, i com a tal farem trucades reals a angloparlants.
També és important que l’alumne tingui prou temps de contacte directe amb el professor, i per això hi haurà un límit de 8 alumnes a cada grup.
https://foxenglish.cat/wp-content/uploads/2020/08/fox_english_interior_infants_2-1.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://foxenglish.cat/wp-content/uploads/2020/08/Sant_gregori_infants_2-1.jpg

CURSOS INFANTS Primària i petits

Amb aquestes edats, l’aprenentatge ha d’enfocar-se en la comunicació, els jocs, el lèxic, les cançons i l’expressió, sobretot oral.
Twee echo park celiac YOLO dreamcatcher bushwick. Pitchfork fam
Tote bag trust fund tacos organic four dollar toast kickstarter pork belly
Authentic vexillologist incididunt adipisicing blog occupy williamsburg

CURSOS JOVES ESO

Sovint manca temps per la pràctica real de l’idioma, i l’aprenent pot sentir una desconnexió entre la teoria de la llengua – la gramàtica – i el seu ús real. Amb grups reduïts, i molta interacció amb el professor nadiu, constantment reforçant la teoria amb pràctica oral, repetició, i exemples, l’alumne veu els conceptes gramaticals en context, i pot practicar i experimentar amb lèxic nou.

També és en aquesta etapa que es pot avaluar si cada alumne està preparat per presentar-se als examens oficials, com ara el Preliminary English Test(PET), nivell B1, o el First Certificate, nivell B2.
Further the overall value proposition. Organically grow the holistic world.
Faig molt èmfasi en la pronunciació – no per tenir un accent britànic, sinó per corregir els tics més freqüents en la pronuncia de l’estudiant d’aquí. La pràctica auditiva també és essencial, i aquí incloc tant ‘Listenings’ dels llibres com també cançons, programes de televisió i pel·lícules, Youtubers, tiktokers, i molts altres continguts disponibles a les xarxes.
https://foxenglish.cat/wp-content/uploads/2020/08/Sant_gregori_teens-2.jpg
https://foxenglish.cat/wp-content/uploads/2020/08/Sant_gregori_adults_2-1.jpg

CURSOS ADULTS +16 / 3 hores setmanals

3 hores a la setmana en dos dies (1,5 h + 1,5h), dilluns i dimecres o dimarts i dijous, per la tarda. Ideal per a la preparació d’examens oficials com també per a principiants i els que volen millorar el seu nivell actual.
Taking seamless key performance indicators offline to maximise long.
Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks.
Performing a deep dive on the start-up mentality to derive convergence.
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Weekend
Courses

Beginners
Level

Business
English

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contacte
Plaça de la Quartera, 11 Falset
+34 663 028 973
Dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i dissabte de 10h a 13h

©Fox English, 2020. Tots els drets reservats. All rights reserved.